Icon Каталог Icon Family Icon Послуги
з 10:00 до 19:00
Київ. Львів
0 800 353 443
(безкоштовно з мобільних)

Статті про електромобілі

car
Нова послуга VOLTauto 
              DETAILING

Купівля електромобіля в компанії VOLTauto

Приймаючи рішення електромобіль купити – Ви робите вибір на користь передових технологій, зручності, надійності та економії. У каталозі VOLTauto представлений широкий асортимент електромобілів від провідних світових виробників.

  • Сімейні авто середнього цінового сегмента – для щоденних поїздок і сімейних подорожей.

  • Преміальні моделі та ультра-люкс – для поціновувачів комфорту та ексклюзиву.

  • Електричні позашляховики – для любителів активного відпочинку та поїздок на далекі відстані.

  • Компактні хетчбеки – для зручного пересування містом.

  • Комерційний транспорт – для представників малого та середнього бізнесу.

  • Спортивні моделі – для тих, хто хоче насолоджуватися драйвом і швидкістю.

Крім електрокарів європейських виробників, компанія VOLTauto пропонує широкий асортимент електромобілів з Китаю. Ринок піднебесної демонструє стрімке зростання, пропонує сучасні авто, оснащені інноваційними технологіями, що забезпечують комфорт, безпеку водія і пасажирів. Якість збірки кожного автомобіля відповідає стандартам, що гарантує довговічність і надійність експлуатації.

У каталозі VOLTauto представлені електромобілі з Китаю як в середньому ціновому сегменті, так і моделі класу люкс: седани, позашляховики, родстери і спорткари.

Нова послуга VOLTauto 
              DETAILING

Процес покупки електромобіля в VOLTauto

Процес покупки електромобіля в компанії VOLTauto максимально зручний і простий. 

  • Вибір моделі

Перший крок до покупки електромобіля – вибір відповідної моделі. На сайті представлений зручний каталог, де можна ознайомитися з характеристиками, цінами, наявністю моделей і кожен клієнт зможе підібрати автомобіль, який відповідає потребам і бюджету.

  • Консультація та тест-драйв

Покупцям пропонуються професійні консультації фахівців. Вони допоможуть розібратися в особливостях електрокара, обрати оптимальний варіант. Послуга тест-драйву дозволить оцінити комфорт, маневреність і переваги електромобіля.

  • Оформлення замовлення та оплата

Після вибору автомобіля можна перейти до оформлення замовлення. Процес покупки в VOLTauto прозорий і зручний. Клієнтам пропонуються конкурентні ціни, вигідні умови оплати, акції. Всі етапи угоди пояснюються клієнту, що гарантує впевненість у правильності вибору.

Купівля електромобіля в VOLTauto – вигідно, надійно, комфортно. Фахівці салону забезпечують підтримку клієнтів на етапах вибору, оформлення та експлуатації електромобіля.




Приймаючи рішення електромобіль купити – Ви робите вибір на користь передових технологій, зручності, надійності та економії. У каталозі VOLTauto представлений широкий асортимент електромобілів від провідних світових виробників.