Київ. Львів
ПН-НД | з 10:00 до 19:00
Вигідні інвестиції в електромобілі

Вигідні інвестиції в електромобілі

Електромобілі стають все популярнішими. Великі технологічні компанії освоюють цей ринок, в той час як уряди заохочують людей переходити на електромобілі. Споживачі готові платити за них трохи більше, адже володіння машиною з електричним двигуном обходиться дешевше. Не дивно, якщо до 2030 року 30-40% транспортних засобів на дорогах будуть частково або повністю електричними.

Інвестиції в китайські електромобілі

За даними Міжнародного енергетичного агентства, ринок гібридних і електричних автомобілів щорічно зростає. Зараз на дорогах світу знаходиться близько 3 мільйонів електричних і гібридних автомобілів. Це все ще невелика частина від загальної кількості транспортних засобів. За оцінками Navigant Research, вона перевищує 1 мільярд. З одного мільйона електромобілів, проданих в минулому році по всьому світу, половина була куплена в Китаї.   Китай — ключова країна для ринку електромобілів. Пекін заохочує їх виробництво з різних причин. Китайським виробникам авто з двигунами внутрішнього згоряння не вдалося домогтися гучного успіху за межами країни. Уряд розглядає електромобілі як спосіб змінити це. У той же час Пекін усвідомлює роль електромобілів в скороченні міського забруднення.

Як інвестувати в електромобілі?

«Volt auto» пропонує вигідні інвестиції в електромобілі. Вкладіть кошти в покупку китайських авто і отримайте від 24% річних прибутку в доларах США. Термін інвестицій всього від 3 місяців! Гроші інвесторів ми витрачаємо на покупку електромобілів у дилерів в Китаї. Ми привозимо їх в Україну і продаємо з націнкою, а ви отримуєте свій прибуток. Супутні витрати мінімальні: при ввезенні електромобілів діє спеціальний режим оподаткування. Мито становить 1 євро за 1 кВт ємності акумулятора, а ПДВ в розмірі 20% від вартості авто платити не потрібно.

Чому варто інвестувати в електромобілі з «Volt auto»?

  • Ми співпрацюємо з різними дилерами в Китаї і можемо запропонувати широкий вибір марок і моделей від економ-класу до преміум-сегменту.
  • Мінімальна комісія за наші послуги.
  • Прибутковість від 32% річних і вище в USD. Жоден депозит не принесе такого доходу.
  • Ваші інвестиції забезпечені реальним активом. Ви вкладаєте в покупку електромобілів, а не в оренду офісу, маркетинг і зарплату персоналу.
  • Швидке повернення інвестицій — від 3 місяців.

 

Не забувайте, що інвестиції в електромобілі — це не тільки вигідне вкладення коштів, але і ваш внесок в екологію. Давайте зробимо наші міста чистими!

scroll-to-top