Київ. Львів
ПН-НД | з 10:00 до 19:00
VOLTauto приймає участь

VOLTauto приймає участь

У середині вересня 2021 року (14.09-16.09) на столичній виставковій платформі КиївЕкспоПлаза відбулася спеціалізована міжнародна тематична виставка PLUG IN UKRAINE, учасником якої стала компанія VOLTauto – імпортер електромобілів з Китаю. На виставці були широко представлений різноманітний електротранспорт: електромобілі, гібриди, мотоцикли, скутери, велосипеди, а також автоаксесуари, АКБ, електродвигуни, зарядні станції, програмне забезпечення та багато іншого.

 

Стенд VOLTauto

Стенд VOLTauto користувався популярністю у відвідувачів виставки, оскільки був представлений кількома моделями нових китайських електрокарів преміум класу, ціна яких була суттєво нижчою, ніж у європейських та американських аналогів, а також електрокросоверів з доступного цінового сегменту. Відвідувачі виставки могли оглянути виставкові зразки та одразу замовити доставку електромобілю з Китаю. VOLTauto, як учасник виставки, був відзначений дипломом організаторів.

Як відомо, виставкові платформи є чудовою можливістю для укладання взаємовигідних контрактів з бізнес-партнерами та клієнтами, а також доступним майданчиком для ознайомлення з новинками ринку та останніми трендами галузі.

scroll-to-top